Utrechts Energie Event 2019

Het Energiefonds Utrecht heeft als maatschappelijk fonds het afgelopen jaar bedrijven en instellingen gefinancierd waarmee zij hun duurzame energieambities in de provincie Utrecht hebben gerealiseerd.

Op woensdag 13 februari 2019 blikken we tijdens het Utrechtse Energie Event terug op bijzondere projecten uit 2018 en kijken we vooruit naar de doelen voor 2019 aan de hand van inspirerende voorbeelden. Op deze dag presenteren we initiatieven van ondernemers die een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en instellingen in de regio als het gaat om de realisatie van hun ideeën in de energietransitie.

Sprekers

Helga van Leur, meteorologe en televisiepresentatrice
De urgentie van de energietransitie wordt elke dag sterker. Je bent afhankelijk van meerdere partijen en er zijn nog wel wat barrières te overwinnen. Tussen willen en doen zit een groot verschil. Maar hoe ga je er daadwerkelijk mee aan de slag?

Pim van den Berg, gedeputeerde Provincie Utrecht
“Ik zet me in voor het versnellen van duurzame ontwikkeling en samen met onze partners, richt ik me op energiebesparing, duurzame energieopwekking en kennisdelen.”

Klaas Strijbis, bestuursvoorzitter van het Energiefonds Utrecht
Actief als toezichthoudend commissaris bij bedrijven, zit in een aantal besturen, raden van advies, neemt deel aan denktanks en is bestuursvoorzitter van het Energiefonds Utrecht.

Dagvoorzitter Gert-Jan Jansen
Gert-Jan is een ervaren dagvoorzitter die zich graag vastbijt in thema’s als ondernemerschap, duurzaamheid, energie en innovatie.

Locatie

Werkspoor Café De Leckere, UtrechtDe Leckere is een moderne bierbrouwerij waar sinds 1997 met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral leckere bieren worden gebrouwen. De Leckere heeft geïnvesteerd in een nieuwe locatie met aandacht voor duurzame energie. Het Energiefonds Utrecht hielp bij het realiseren van duurzaamheids-ambities door het verstrekken van een financiering. Op deze mooie locatie wordt u ontvangen en krijgt u ook een rondleiding door de brouwerij.

Datum, tijd en locatie
Woensdag 13 februari 2019
15:00 uur ontvangst
17.00 uur einde inhoudelijk programma met aansluitend rondleiding
17:45 uur een Leckere borrel

Werkspoor Café De Leckere
Tractieweg 43, Utrecht

Meld u direct aan!

Uw gegevens

 

Kent u mensen waarvan u vindt dat zij niet mogen ontbreken op dit event? Stuur de uitnodiging dan aan hen door!

Bereikbaarheid

Werkspoor Café De Leckere
Tractieweg 43, 3534 AP Utrecht

Openbaar Vervoer
Optie 1- trein vanaf Utrecht Centraal
Vanaf Utrecht Centraal rijdt de NS Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Wanneer u hier uitstapt, loopt u in 10 minuten richting Werkspoor Café De Leckere.

Optie 2 – bus vanaf Utrecht Centraal
Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde. Deze bus rijdt in ongeveer 15 minuten naar de Gietijzerstraat. Vanaf deze halte loopt u in 5 minuten naar Werkspoor Café De Leckere.

Auto
U kunt ook met de auto komen, op het eigen terrein is beperkt parkeren mogelijk, maar er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

×

Utrechts Energie Event 2019

Aanmelden voor het Utrechts Energie Event 2019 op woensdag 13 februari?

Klik hier