“Zonnepanelen op je bedrijfsdak verdien je snel terug.”

De gemeente Utrecht wil binnen 30 jaar energieneutraal zijn. Zonnepanelen dragen daar veel aan bij. Maar ook de transitie naar aardgasvrij is belangrijk voor Utrecht.

De gemeente Utrecht en het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) kunnen bedrijven helpen en ondersteunen met deze duurzame maatregelen.

Zon op Bedrijfsdaken

Op donderdag 6 februari was het Energiefonds Utrecht aanwezig tijdens de bijeenkomst ‘Zon op Bedrijfsdaken’, georganiseerd door ECUB en de gemeente Utrecht. Joost Akkermans gaf tekst en uitleg aan de aanwezigen hoe het Energiefonds Utrecht met de inzet van kennis en netwerk ondernemers kan helpen bij het realiseren van hun energiedoelstellingen en daarmee de energietransitie binnen de provincie Utrecht een boost kan geven. Het Energiefonds Utrecht is nieuwsgierig welke ondernemers ze komende maanden mag helpen hun ambitie te realiseren.

Zoals Lot van Hooijdonk (wethouder gemeente Utrecht), ook spreker tijdens de bijeenkomst, mooi verwoordde:

“Zonnepanelen op je bedrijfsdak verdien je snel terug, je bedrijf krijgt een duurzaam imago, je verdient er geld mee en uiteraard doe je het tegen klimaatverandering.”

Confidental Infomation