Beschikt uw pand over een groot dak en heeft u interesse in het opwekken van schone stroom met zonnepanelen? Dan is het aanvragen van de SDE-subsidie zeer interessant! De gemeente Utrecht en het Energiefonds Utrecht bieden kosteloze ondersteuning aan bij het aanvragen van de SDE subsidie.
Met de lagere prijs van zonnepanelen, komen zonnepanelen steeds meer binnen het bereik van bedrijven en instellingen. Sterker, zelf stroom opwekken met zonnepanelen was voor bedrijven en instellingen nog nooit zó aantrekkelijk als nu. Met de SDE-subsidie kan het rendement van investeren in zonnepanelen oplopen tot meer dan 10 procent! Let op! Op 3 oktober opent de landelijke SDE+ subsidieregeling al!

Wilt u ondersteuning bij uw SDE aanvraag?

Mocht u interesse hebben in het indienen van een aanvraag voor SDE+ subsidie voor zonnepanelen, kunt u geholpen worden door Soft Energy. De gemeente Utrecht en het Energiefonds Utrecht hebben afspraken met Soft Energy om Utrechtse bedrijven en instellingen hierbij te ondersteunen. De ondersteuning omvat:

  • kort overzicht van uw mogelijkheden voor zonnepanelen
  • ondersteuning bij de aanvraag van de SDE+ subsidie

Bedrijven en instellingen met interesse in het indienen van een aanvraag voor SDE+ subsidie voor zonnepanelen kunnen direct contact opnemen met Floris Bruning van Soft Energy via email: bruning@softenergy.nl of telefoon: 06-12361549 of zich aanmelden via deze link.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Esther de Graaff, projectleider Zonne-Energie, gemeente Utrecht. Via email: e.de.graaff@utrecht.nl of tel: 030 – 28 60903.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze ondersteuning zijn dat het een aanvraag voor SDE+ 2016 subsidie voor zonnepanelen betreft, uw pand een grootverbruikersaansluiting heeft en is gevestigd in de gemeente Utrecht.

Confidental Infomation