Op zonnekracht vooruit!

Gemeente Utrecht is een campagne gestart om ondernemers te stimuleren de eerste stap te zetten naar zon op dak met de quickscan en online adviesgesprek.

Steeds meer Utrechtse bedrijven maken gebruik van zonnepanelen. Dat is niet gek: het toont duurzame ambitie en bespaart flink op de energierekening. Wilt u ook op zonnekracht vooruit? Dit is hét moment om een quickscan met online adviesgesprek aan te vragen. Zo komt u snel te weten wat zonnepanelen op uw dak kunnen opleveren en hoeveel subsidie mogelijk is. De SDE++ subsidie is open van 5 oktober tot en met 11 november 2021. Wees er dus op tijd bij en vraag de quickscan aan op utrecht.nl/zonopbedrijfsdak. De quickscan is bedoeld voor bedrijfsdaken met een oppervlakte van minimaal 100m2.

Als partner van de campagne Zon op dak helpt het Energiefonds ondernemers graag op weg om de financiering van hun energieambities te realiseren.

Laat u inspireren door deze bijdrage van ondernemer John: Business Fashion

John van der Velde is mede-eigenaar van Business Fashion op Bedrijvenpark De Wetering-Haarrijn in Utrecht. Met zonnepanelen op het dak draaide het bedrijf het eerste jaar al direct energieneutraal. ‘De energie die de zonnepanelen oplevert gebruiken we onder andere voor onze elektrische auto’s. Heel het bedrijf draait op deze elektriciteit!’ John had zelf weinig tijd om zich erin te verdiepen en schakelde hulp in. ‘Ze hebben een quickscan gedaan om te kijken wat we op dit moment verbruiken en wat zonnepanelen konden opleveren’.

Ben jij een ondernemer met een bedrijfsdak van minimaal 100m2 en benieuwd naar zonnepanelen? Doe dan nu de quickscan of neem contact op met Energiefonds Utrecht.

Confidental Infomation