Op zonnekracht vooruit; aanvraag SDE++ subsidie

Het aanvragen van SDE++ -subsidie is vanaf vandaag mogelijk. De regeling is open van 5 oktober 9:00 uur tot 11 november 17:00 uur 2021. Dit kan een interessant instapmoment zijn om als ondernemer te kiezen voor zonnepanelen op het bedrijfsdak.

Op zonnekracht vooruit!

Steeds meer Utrechtse bedrijven maken gebruik van zonnepanelen. Dat is niet gek: het toont duurzame ambitie en bespaart flink op de energierekening. Samen met verschillende partners uit het Zonnepact wil gemeente Utrecht het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken om te kiezen voor zonnepanelen. Zo kunnen ondernemers nu via Zonne-energie voor bedrijven een quickscan met online adviesgesprek aanvragen. Een adviesbureau geeft dan inzicht wat zonnepanelen kunnen opleveren en hoeveel subsidie mogelijk is. Op die manier kost het ondernemers minder tijd.

Bekijk hier het verhaal van John. Zijn bedrijf Business Fashion draaide het eerste jaar met zonnepanelen al direct energieneutraal.

Wilt u met uw bedrijf een duurzame bijdrage leveren? De SDE++-subsidie is vanaf vandaag aan te vragen en loopt tot 11 november 2021. Daarnaast kunt u snel en eenvoudig een lening aanvragen bij Energiefonds Utrecht.

Confidental Infomation