Tesla, Volvo of BMWi3… waarom niet meteen een energieneutraal kantoor? Van elektrisch rijden is inmiddels algemeen bekend dat dit zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee, dankzij de diverse fiscale voordelen en beschikbare subsidies. Minder bekend is echter dat hetzelfde geldt voor energieneutrale kantoren. Tijdens deze ondernemersbijeenkomst op 6 oktober nemen we u graag mee in het aantrekkelijke aanbod dat beschikbaar is voor energieneutrale kantoren. Wat kan een energieneutraal kantoor u opleveren?

Ondernemersbijeenkomst energieneutrale kantoren

Wanneer:         6 oktober | 15.30u – 17.30u
Waar:               Provinciehuis, Archimedeslaan 6, Utrecht

In 2050 moet de hele gebouwde omgeving bijna energieneutraal zijn. Vastgoedeigenaren zijn hierin een belangrijke partij, maar worden nog te veel tegengehouden door de kosten die het verduurzamen van gebouwen met zich meebrengt. De overheid heeft echter al meerdere maatregelen genomen om deze investeringen aantrekkelijk te maken. Waar de financiële voordelen voor elektrisch rijden algemeen bekend zijn, blijven voor energieneutrale kantoren veel regelingen en fiscale voordelen onbenut.

Wat levert het u op?

Na de bijeenkomst op 6 oktober weet u hoe u slim duurzame maatregelen kunt nemen, hoe u met behulp van groenbanken en -fondsen deze maatregelen op een aantrekkelijke manier kunt financieren en welke fiscale voordelen dit oplevert. Ook weet u welke stappen u concreet kunt zetten om uw vastgoed te verduurzamen en bij wie u terecht kunt met vragen.

Laat u inspireren en informeren door ondernemers en kantooreigenaren die u voor gingen en werk hebben gemaakt van energieneutrale kantoren! Ook zullen diverse specialisten u informeren over de financieringsmogelijkheden, zodat energieneutrale kantoren straks net zo normaal zijn als de Tesla, Volvo en BMWi3. Gaat u ook aan de slag?

Meld u nu hier aan voor de bijeenkomst op 6 oktober!

Confidental Infomation