Kies voor zon

Liggen op uw bedrijfspand al zonnepanelen? Daarmee wekt u niet alleen duurzame energie op, maar bespaart u ook flink op uw energierekening. Het Energiefonds Utrecht, de gemeente Utrecht en samenwerkende organisaties, maken het u zo makkelijk mogelijk om te kiezen voor zonnepanelen.

We ontzorgen u met een zon-op-dakscan, vragen SDE+ subsidie voor u aan en begeleiden u bij de vervolgstappen. Zo stappen we in Utrecht samen over op duurzame energie.

Dit is het Zonnepact

We willen het voor Utrechtse ondernemers zo makkelijk mogelijk maken om te kiezen voor zonnepanelen. Veel gebouwen in Utrecht maken inmiddels gebruik van zon op hun dak, maar relatief weinig bedrijfsdaken zijn voorzien van zonnepanelen. Veel ondernemers willen wel, maar komen er, door de aandacht die de dagelijkse bedrijfsvoering vraagt, niet aan toe. Dat willen we veranderen. Daarom werken gemeente Utrecht, bedrijventerreinverenigingen, ondernemersvertegenwoordigingen, adviseurs, banken en Provincie Utrecht samen in het Zonnepact. Op dinsdag 24 november wordt het Zonnepact gelanceerd. Deze samenwerking vormt een mooie mix van organisaties die bedrijfseigenaren ondersteunt bij de verschillende stappen in het proces. Zo kunnen Utrechtse ondernemers maximaal profiteren van Zon op dak, en werken we samen aan een prettige en gezonde stad voor iedereen.

Confidental Infomation