Experts aan het woord over waterstof

Op 9 maart is het Energiefonds Utrecht uitgenodigd door het Nationaal Groenfonds voor een bijeenkomst over waterstof. Tijdens deze bijeenkomst zullen een aantal experts het thema waterstof ieder vanuit een eigen invalshoek presenteren, waarna zij plaats zullen nemen in een panel. Daarmee belooft het een interactief programma te worden. Namens het Energiefonds Utrecht volgt Joost Akkermans de ontwikkelingen rondom de inzet van waterstof op de voet. Er is op de locatie bij Twinning Energy ook gelegenheid om het waterstofvulpunt op die locatie in gebruik te zien en zelf te ervaren hoe het is om in een waterstofauto te rijden.

Over het Nationaal Groenfonds

Het Nationaal Groenfonds financiert projecten die de kwaliteit van onze groene leefomgeving verbeteren. Zoals de kwaliteit van natuur en landschap, maar ook de kwaliteit van lucht en water, biodiversiteit en beleving. Ga voor meer informatie over het Groenfonds naar de website.

Ervaringen en ontwikkelingen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van Joost Akkermans op 9 maart en de visie van het Energiefonds Utrecht over hoe de ontwikkeling op het gebied van waterstof kan bijdragen aan de energietransitie? Neem contact op!

 

Confidental Infomation