ECUB on tour bij Eneco

Benieuwd hoe ondernemers in de buurt verduurzaming aanpakken? Het Energiefonds Utrecht sluit aan bij de ECUB on Tour op donderdag 5 maart. Heeft u als ondernemer interesse in duurzaamheid? Laat u inspireren door ondernemers in uw buurt die er al mee aan de slag zijn gegaan.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Biowarmteinstallatie van Eneco op bedrijventerrein Lage Weide en wordt georganiseerd door het Energiecollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB). In verband met het maximum aantal deelnemers (50), is deze bijeenkomst vooral bedoeld voor ondernemers die gevestigd zijn op en rond bedrijventerrein Lage Weide en ECUB-leden.

U vindt het volledige programma en de instructies voor aanmelden op de website van ECUB.

Unieke ervaring

Tijdens deze bijeenkomst krijgen we een rondleiding in/bij de warmtekrachtcentrale en de biowarmteinstallatie van Eneco. Dit is een bijzondere en unieke ervaring. Eneco is al lange tijd bezig met het ontwikkelen van duurzame producten en diensten om duurzame energie voor iedereen beschikbaar te maken. De biowarmteinstallatie verwerkt lokale reststromen hout (snoeiafval) die worden omgezet in duurzame stadswarmte voor gemeenten Utrecht en Nieuwegein. Harold Koekkoek van Eneco zal ons meer vertellen over de duurzaamheidsambitie van Eneco en alle ins en outs van de biowarmteinstallatie. Na de rondleiding is er een presentatie van de Mobiliteitsscan van Goedopweg en we sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Confidental Infomation